Nu we met z'n allen vanuit huis moeten werken, of helemaal niet meer kunnen werken, is dit wellicht een goed moment om mijn ideaal weer eens uit de mottenballen te halen en af te stoffen.
Mijn ideaal is om een platform op te zetten waar iedereen zijn of haar idee voor een nieuwe business kan delen, zodat anderen daarmee aan de slag kunnen. Waarom zou je dat doen? Wellicht omdat je jouw idee erg goed vindt, maar je ziet het niet om uit te voeren. Of het lukt jou niet om het idee tot leven te brengen, omdat de kennis of tijd ontbreekt. Om dit schitterende idee niet verloren te laten gaan, zet je het gratis op Ideelen.nl en hoop je dat iemand anders het oppikt. Natuurlijk zal die ander eerst met jou in contact treden om te bespreken wat de condities zijn.
Het platform is nu nog leeg, maar ik hoop van harte dat er binnen niet al te lange tijd een aantal mooie ideeën opstaan! Want dit platform kan pas een succes worden als er veel gebruikers zijn. Het kost niets en het levert wellicht wat mooie kansen op. Dus schrijf je snel in op https://www.ideelen.nl/maak-een-account/.